Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса относно Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко въпроса относно Алфа 156

Здравейте колеги!!
    От известно време съм собственик на Алфа 156 Спорт Вагон 1.9JTD и в тази връзка имам няколко въпроса към вас, които много ме вълнуват. Най-напред да ви благодаря за всичката информация, която сте постнали. По този начин успях да намеря много инфо.
    Та въпросите са ми следните:
    1.Като взех колата в талона пише, че е 81 kw. По прости сметки това прави 108.6 конски сили, а до колкото ми е известно мотора 1.9 има в две разновидности 105 и 115 кс. Бих ви помолил да ми разясните малко.
    2.Намерих много информация относно “чипосването". Бих ви помолил да ми дадето инфо аджаба, къде във гр. Варна мога да се свържа с кадърни момчета, които се занимават с това, като цени какво би ми струвало, възможно ли да се извлекат около 30-тина коня и 80-100 нютона отгоре.
    3.Понеже таблото и волана ми са с имитация на дърво възможно ли е (специално за конзолата посредата на таблото) да се подмени със друга. Това просто е личен вкус, защото сивата пластмаса много повече ми допада.
    Благодаря ви предварително за отговорите. Извинявам се, ако някои от въпросоте ми са вече обсъждани. Не отказвам и полезни съвети като новак собственик на Алфа.
    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 110hp "01

1.9 жтд има 105,110,115 и нагоре,
    моя чип е от БлекАнгелс за Варна не знам,
    Конзолата се сменя лесно на винтчета е.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Това значи ли, че моята се води с мотор 110 к.с.? Този чип сполучлив ли е и заслужава ли си инвестицията ? В смисъл такъв вдига ли 30-35 к.с. и 80-100 нютона и примерно ускорението да е с 1 секунда по-добро? Говоря за примерни цифри. Бих искал да знам точно може ли да се отговори. Благодоря
      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 110hp "01

Comment

Твоята е 110к.с. 81х1.36=110

Comment

Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщение
          Това значи ли, че моята се води с мотор 110 к.с.? Този чип сполучлив ли е и заслужава ли си инвестицията ? В смисъл такъв вдига ли 30-35 к.с. и 80-100 нютона и примерно ускорението да е с 1 секунда по-добро? Говоря за примерни цифри. Бих искал да знам точно може ли да се отговори. Благодоря
          Ами горе долу от това което съм чувал ,цифрите които ги споменаваш са почти точни!
          1kW се умножава по 1.36!
          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщение
            Ако двигателят ти е 110 коня след чипа на Блек Анджълс ще стане 145 коня и 360 Nm...Ето и сайта им от където съм взел информацията http://www.jtdpower.com/products_det...ake=alfa_romeo
            Дано съм бил полезен.
            Поздрави!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Digital tuning до Метро!

Comment

Working...
              X